• Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Szeretnél méregteleníteni? Akkor a Búzafűlé a Te terméked!

    Próbáld ki most!
Búzafűlé

Gyakori kérdések

Mennyit fogyasszak naponta?

Alapesetben, ha táplálékkiegészítőként fogyasztod a búzafűlevet, akkor naponta 1-2 kockát fogyassz 1 vagy 2 alkalommal, ha pedig intenzív méregtelenítés a célod, vagy súlyosabb problémákkal küszködsz, akkor indokolt lehet naponta akár 5-10 kocka is.

Megosztás

Csongrádi Kata is a búzafűlé pártján áll

 

A búzafű jótékony hatása Magyarországon széles körben még nemigen ismert. Csongrádi Kata azonban erre esküszik. A művésznő régóta búzafű-fogyasztó és mindenkit próbál beszervezni az egészségesen élők táborába.

Mióta fogyasztja a búzafű levét?

Ezzel a csodálatos növénnyel Dolly ismertetett meg. Kíváncsi lettem, és kimentem a biopiacra. Ott találkoztam Németh Júliával, aki ezt a növényt termeszti, gondozza.

Hogyan kell előkészíteni, mit kell tenni, hogy iható legyen?
Friss állapotban kell vásárolni, ez nagyon fontos. Tárolni csak hűtőszekrényben szabad. Én minden reggel ledarálom a kis adagomat, aztán egy speciális présgépben kisajtolom belőle a nedűt. Mindig reggel iszom, kétkupicányival. Először csak egy kis pohárkával ittam, mivel annyira tömény, hogy nehéz hozzászoktatni a szervezetet. A méregtelenítés nálam olyan jól sikerült, hogy most már két kupica az adagom.

Mit tapasztalt még ezen kívül?
A préseléskor hab keletkezik a lé tetején, amit én arcpakolásnak szoktam használni. A postásnak ilyenkor igyekszem nem én ajtót nyitni, mert mindenem zöld. Ha megnézünk egy hat évvel ezelőtt rólam készült fényképet, sokkal idősebbnek nézek ki rajta, mint a maiakon. Nagyon jót tesz a bőrömnek, kisimítja az apró ráncokat. Most léptem be a négycsomagosok táborába, azaz négy csomaggal fogyasztok el egy héten.

Milyen ízű?
Mindenki másképp érzi. Nekem egy kicsit édeskés. Nem ez az igazi probléma, hogy milyen ízű, hanem az, hogy az emberek nem akarnak időt szánni az egészségükre. Nekik túl sok idő a reggeli darálás, pedig az egész nem tart tovább egy kávéfőzésnél.

A közérzetére is jó hatást gyakorolt? -Nem mindegy, hogy egy elfoglalt színésznőnek a sok rohanás és próba közepette milyen a kedélyállapota.-
Természetesen. Az összes depresszív erőt eltűnteti az emberből, csakis pozitív élményként élem meg, ami velem történt, mióta fogyasztom. Valóban nagyon sokat számít, hogy milyen a közérzetem, hiszen ha rossz hangulatban vagyok, akkor a környezetem erre rosszul reagál. Ha viszont jókedvű vagyok, tele vagyok vitalitással, akkor mások is másképp néznek rám.

Fogyaszt is a búzafű, ha jól tudom.
A test alapvetően azoktól a mérgektől hízik, amelyek alamuszi módon lerakódnak a zsírszövetekben. Nekem úgy hozta a sorsom, hogy mindig karcsú nőket kellett játszanom, így különösen fontos, hogy ne legyen súlyfeleslegem. A Sissy és én című musicalben már több mint 150 alkalommal bújtam bele Erzsébet királyné szerepébe és fűzőjébe. A Vasárnapi asszony című darabban, Bajor Giziként immáron két éve terjeszthetem a mindennapokra is oly igaz üzenetét, amit dalszövegíróként S. Nagy István, zeneszerzőként Wolf Péter fogalmazott meg: Ne add fel! Mint tudjuk, Gizi ezt sugallta minden rászorulónak, aki a második világháború idején tőle kért menedéket. Talán ezért hívták meg ezt a produkciót a New York-i Magyar Színházba, hogy a World Trade Center tragédiája után lelkierőt adjunk vele az embereknek. A jótékonysági előadás teljes bevételét Mrs. Eilen Lions-nak, a terrortámadás során egyik hősi halált halt tűzoltó feleségének és két kisgyermekének ajánlottuk fel. A ne add fel! azóta a New York-i színház szignálja lett és minden előadásuk után a közönséggel együtt éneklik én ezt a szlogent javasolnám itthon is mindazoknak, akik megpróbálják jobbítani a saját és mások életét is akár a búzafű segítségével megtéve az első lépéseket.

 

Forrás: Fitt élet

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!