• Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Szeretnél méregteleníteni? Akkor a Búzafűlé a Te terméked!

    Próbáld ki most!
Életerő néhány fűszálban

Gyakori kérdések

Mennyit fogyasszak naponta?

Egy kockával érdemes kezdeni, reggel éhgyomorra elfogyasztva, néhány napig, majd fokozatosan emelni az adagot. Alapesetben, ha táplálékkiegészítőként fogyasztod a búzafűlevet, akkor naponta 1-2 kockát fogyassz 1 vagy 2 alkalommal, ha pedig intenzív méregtelenítés a célod, vagy súlyosabb problémákkal küszködsz, akkor indokolt lehet naponta akár 5-10 kocka is.

Megosztás

Óriás csomag

Óriás csomag
Értékelés:

Cikkszám: BFOCS003

Óriás csomag - Szenzációs áron

1.130 ml - 84 kocka - 1.130 g

A csomagban 3db Standard 324 ml-es zacskót és egy Mini 162 ml-es zacskót találsz. 1 ml (1g) csak 11 Ft. Ennél jobb ajánlatot nem találsz.

Ár: 12 400 Ft Egységár: 11 Ft /ml
+ Véleményt írok

#1 - Kitlei Gabriella2018.02.16. 12:15

A mai napon megkaptam a megrendelt 2 óriás csomagot, csak egy problémám van vele, amikor már elment a futár, akkor tudatosult bennem, hogy 7 standard levelet hozott, nem 6 standardot, meg 2 minit. Tudom, hogy ez nem nagy ügy, de nem tudom úgy kettéosztani az egyik standard csomagot, hogy meg ne sértsem a csomagolást. Pedig azt kéne tennem, mert két személynek rendeltem. Máskor szólni kell előre??? A terméket még nem tudom értékelni, majd csak, ha használtam, de 4 csillagot megelőlegezek !!!Üdvözlettel: Kitlei Gabi