Termékkategóriák

  • Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Szeretnél méregteleníteni? Akkor a Búzafűlé a Te terméked!

    Próbáld ki most!

Dolly: Megmentett a búzafűlé

 

"Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, és húsz évet fiatalodott."


"Sikerült 89 éves édesanyámat is rábeszélnem a búzafűre, és eltűnt a veséjéről a ciszta. Van olyan ismerősöm, aki leukémiás, de olyan jól van, hogy dolgozni tud, egy másik pedig megszabadult a parlagfű-allergiától. Nekem elmúlt a gyermekkorom óta meglévő fejfájásom és a krónikus légúti gyulladásom. Azóta nem fájt a gyomrom, és annyi energiám van, mint amennyi húszévesen sem volt. Felfutok a harmadikra, és a másfél órás buli végére lendülök bele. Amióta ezt iszom, nem voltam még csak náthás sem. Kellemetlen a búzafű íze, de ez maga a csoda! "Míg élek, inni fogom.”
A teljes cikk: Blikk.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#4 - Motál György2024.06.10. 12:40

Én szobahőmérsékletű paradicsomlében oldom fel a fagyasztott búzafű kockát. Az eredmény nagyon finom: olyan íze lesz, mint egy jó petrezselymes minestrone levesnek.
Mindenkinek ajánlom! Az nem árt, ha az embernek még ízlik is az, amit az egészsége érdekében fogyaszt.

#3 - Varró Klára2019.12.04. 05:58

Én úgy tudtam, hogy a kockát egy csészébe tesszük, majd a csészét egy edénybe, és ahogy melegszik a víz, úgy olvad is a búzafű. Tisztán iható. Hígítani kell?

#2 - Lengyel lmrene2019.10.28. 15:55

Mennyibe kerul a pres baralo?

#1 - Bagota Imre2018.12.11. 08:00

várok

Gyakori kérdések

Hogyan fogyasszam a búzafűlevet?

A fagyasztóból kivéve a búzafűlé kockát egy egy pohár aljára tesszük és töltünk rá izlés szerint 0,5 - 2 dl tiszta vizet. Lehet gyümölcs lében is felolvasztani, tapasztalatok szerint almalével vagy ananász lével lehet elérni a legkellemesebb ízt. Néhány percig kavargatjuk és amikor a jégkocka felolvadt, akkor megisszuk. Ajánlott étkezés elött, éhgyomorra meginni, a legjobb reggeli elött.

Megosztás

Kiemelt termékek

Óriás csomag

Óriás csomag Ár: 12 400 FtEgységár: 11 Ft /ml

Standard csomag

Standard csomag Ár: 4 900 FtEgységár: 15 Ft /ml