• Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Erősítenéd az immunrendszeredet?

    Szeretnél méregteleníteni? Akkor a Búzafűlé a Te terméked!

    Próbáld ki most!
Életerő néhány fűszálban

Gyakori kérdések

Mennyit fogyasszak naponta?

Egy kockával érdemes kezdeni, reggel éhgyomorra elfogyasztva, néhány napig, majd fokozatosan emelni az adagot. Alapesetben, ha táplálékkiegészítőként fogyasztod a búzafűlevet, akkor naponta 1-2 kockát fogyassz 1 vagy 2 alkalommal, ha pedig intenzív méregtelenítés a célod, vagy súlyosabb problémákkal küszködsz, akkor indokolt lehet naponta akár 5-10 kocka is.

Megosztás

Dolly: Megmentett a búzafűlé

 

"Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, és húsz évet fiatalodott."


"Sikerült 89 éves édesanyámat is rábeszélnem a búzafűre, és eltűnt a veséjéről a ciszta. Van olyan ismerősöm, aki leukémiás, de olyan jól van, hogy dolgozni tud, egy másik pedig megszabadult a parlagfű-allergiától. Nekem elmúlt a gyermekkorom óta meglévő fejfájásom és a krónikus légúti gyulladásom. Azóta nem fájt a gyomrom, és annyi energiám van, mint amennyi húszévesen sem volt. Felfutok a harmadikra, és a másfél órás buli végére lendülök bele. Amióta ezt iszom, nem voltam még csak náthás sem. Kellemetlen a búzafű íze, de ez maga a csoda! "Míg élek, inni fogom.”
A teljes cikk: Blikk.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#3 - Varró Klára2019.12.04. 05:58

Én úgy tudtam, hogy a kockát egy csészébe tesszük, majd a csészét egy edénybe, és ahogy melegszik a víz, úgy olvad is a búzafű. Tisztán iható. Hígítani kell?

#2 - Lengyel lmrene2019.10.28. 15:55

Mennyibe kerul a pres baralo?

#1 - Bagota Imre2018.12.11. 08:00

várok